Πολύ νωρίς άρχισε το γλείψιμο από του προπονητές των αντιπάλων ομάδων.
Οι δύο «σοβαροί» συνδιεκδικητές μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξήλθαν χτες ισόπαλοι 1-1 και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα οι προπονητές των δυο ομάδων αντάλλαξαν «γλυκόλογα».

Αυτός που έκλεψε όμως περισσότερο την παράσταση ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ, που μεταξύ άλλων ανάφερε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και τις καλύτερες στην Κύπρο. Ο Απόλλων παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο μαζί με την ΑΕΚ..»
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τελειώνοντας δήλωσε θαυμαστής του Αυγουστή: «…συγχαρητήρια στον Αυγουστή που κάνει φανταστική δουλειά και είμαι ένας από τους θαυμαστές της δουλειάς του. Καλή συνέχεια στην Ευρώπη στον Απόλλων.»

Σπουδαία πρότυπα προπονητών έχεις Ιμανόλ, θα πας μπροστά!

Το τί λένε αυτοί μεταξύ τους ολίγο μας ενδιαφέρει και έχουν το δικαίωμα να έχουν οποιαδήποτε πρότυπα θέλουν, εμείς αυτό που διακρίναμε είναι μια αμοιβαία «συμπάθεια» με μοναδικό στόχο να δουλέψουν μαζί στερώντας από τον ΑΠΟΕΛ το 6ο συνεχόμενο.

Λυπούμαστε κύριοι αλλά δεν θα σας κάνουμε την χάρη, εσείς συνεχίστε το γλείψιμο και τους αλληλοθαυμασμούς αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε κούπες.