Δηλώσεις σε μέσα του Ντουμπάι πραγματοποίησε ο πρώην άσος της ομάδας μας όπου μίλησε για την κατάσταση… παραγκονισμού και το μέλλον του στην Al Ahli.

Ο «Ντέβι» που διατηρεί ένα παχουλό συμβόλαιο με την ομάδα που ανήκει έχει διαγραφεί από τη λίστα της ομάδας την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, κάτι που τον στεναχωρεί…

“Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ λυπημένος, κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής της ανακοίνωσης της απόφασης, η οποία ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αγωνίζομαι μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο. Θα σεβαστώ την απόφαση του προπονητικού τιμ και δεν έχω καμία αντίρρηση”.

Για το πως ενημερώθηκε από την διοίκηση για αυτή την απόφαση:

“Είχα συνάντηση με τους διοικούντες. Με ενημέρωσαν ότι το τεχνικό τιμ θέλει να με διαγράψει από το ρόστερ ώστε να φέρει κάποιον επιθετικό Σέβομαι την απόφαση αλλά η ομάδα χρειαζόταν δεύτερο επιθετικό από την αρχή της προετοιμασία και μπορούσε να παρθεί η απόφαση από πολύ νωρίς”.

Ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός σας από την λίστα;

“Δεν ξέρω αλλά πριν την έναρξη της προετοιμασία μιλήσαμε για την εγγραφή μου στην λίστα του πρωταθλήματος. Σέβομαι την απόφαση της ομάδας και μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου το 2019 θα προπονούμαι εδώ. Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ νομίζω την εκμεταλλεύτηκα αφού αγωνιστικά σε όλους τους αγώνες που έπαιξε η ομάδα μου”.

Για την συνέχεια και το τι θα κάνει με την καριέρα του ο Ντέβι είπε:

“Θα συνεχίσω να προπονούμε με την δεύτερη ομάδα στο Ντουμπάι. Θα υποστηρίζω σε όλα τα παιχνίδια την ομάδα γιατί είναι η ομάδα μου και θεωρώ μέλος τον εαυτό μου σε αυτή την ομάδα”.

Για την περσινή του σεζόν στην Al Shabab;

“Ήταν δύσκολη χρονιά για διάφορους λόγους και κυρίως ο διαφορετικός τρόπος που αγωνίζονται και δεν εννοώ ότι ο τρόπος είναι καλύτερος ή χειρότερος”.

Για την πορεία της ομάδας (Fujairah) του Μαραντόνα στο πρωτάθλημα;

“Ο Μαραντόνα είναι ένας άνθρωπος που προσελκύει την προσοχή παντού και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του”.

Θα πήγαινες στην ομάδα του Μαραντόνα εάν σου το ζητούσε;

“Μην ξεχνάτε ότι γνώρισα τον Μαραντόνα και είναι μεγάλη προσωπικότητα. Σίγουρα δεν θα αρνηθώ να αγωνιστώ στην ομάδα του…εάν είναι αυτός εκεί.”