Τα φιλικά είναι πρώτα για τους προπονητές, έτσι στο χτεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό ο Μάριο Μπέιν είχε την ευκαιρία να δει πολλά και διάφορα.

Αρχικά ο Πάρντο θα συνεχίσει να προσπαθεί να πάρει γάντια βασικού και εάν ο Μπόι συνεχίσει τις επιπολαιότητες που είδαμε στο ΓΣΠ τότε ο Ισπανός θα επιστρέψει.

Ο Ρουέδα δείχνει πανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του να ηγηθεί της γαλαζοκίτρινης άμυνας. Ο Νεκτάριος είναι σταθερή αξία και με την άσχημη παρουσία του Λάγο όλα είναι πιθανά. Ο Φαρίας σιγά σιγά εγκλιματίζεται ενώ ο Αλωνέυτης θα διεκδικήσει μια θέση στα φτερά της επίθεσης δεδομένου του ότι με την Ντουντελάνζ η ομάδα μας ήταν απογοητευτική στο δημιουργικό παιχνίδι από τα άκρα.

Τέλος ο Ποτέ μετά και τη χθεσινή εμφάνιση έχει αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Τετάρτης.

Όλα αυτά φυσικά είναι εικασίες και δικά μας συμπεράσματα. Το τι έχει στο μιαλό του και πως βλέπει τα πράγματα ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορούμε να το ξέρουμε και μέχρι την Τετάρτη μπορεί να αλλάξουν πολλά.

 

**Ενημερωθείτε για όλα όσα έγιναν στον πρώτο επαναληπτικό με αντίπαλο τη Ντούντελανζ Λουξεμβούργου.

Ενωθείτε μαζί μας για τον κρίσιμο επαναληπτικό του Θρύλου που θα γίνει στο Λουξεμβούργο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όλα όσα έγιναν στο στάδιο της πρωτεύουσα και τι θα επακολουθήσει, μέσω του APOEL365.net είναι μια προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας.