Μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Σαμπράκος αναφέρεται για την σπουδαία δουλειά του πρώην προπονητή μας και βγάζει στο “φως” ατάκες του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ομάδα μας.

Αναλυτικά το αρθρο στο Gazzeta.gr

Ο Βασίλης Σαμπράκος θυμάται το περιεχόμενο μιας συζήτησης με τον προπονητή του Παναθηναϊκού που εξηγεί την νευρικότητά του στον πάγκο.

Η ηρεμία που έβγαζε η γλώσσα του σώματος του Μαρίνου Ουζουνίδη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο πρόδιδε τη σιγουριά του για την αποτελεσματικότητα που θα είχε το αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας του και την εμπιστοσύνη που ένιωθε ότι μπορεί να έχει στη δουλειά που έχει κάνει στη διάρκεια των τελευταίων 3,5 μηνών.

Σε μια συζήτηση που είχαμε προ μηνών, προτού αναλάβει τον Παναθηναϊκό, του είχα ζητήσει να μου δώσει εξήγηση για την μόνιμα … θυμωμένη στάση του μπροστά από τον πάγκο της ομάδας που προπονεί.

Συνηθίζεται οι προπονητές να ζουν ανικανοποίητοι τα παιχνίδια της ομάδας του, αλλά με τον Ουζουνίδη μου συνέβαινε πολύ συχνά να μου δίνει την εντύπωση ενός προπονητή στον οποίο η εικόνα της ομάδας του δημιουργούσε μονίμως εκνευρισμό και άλλα αρνητικά συναισθήματα.

“Βάλε να δεις σε βίντεο παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, θα με δεις να κάθομαι ήρεμος στον πάγκο και να παίζω με το κομπολόι μου. Αυτή την ηρεμία την είχα αφενός λόγω της πίστης στη δουλειά μου και αφετέρου λόγω της διαφοράς που έβλεπα σε ποιότητα ανάμεσα στο δικό μου ρόστερ και αυτά των ανταγωνιστών μας”, μου είχε απαντήσει, προτού συμπληρώσει το αυτονόητο: “μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν έχω καθίσει σε μεγάλο πάγκο, κι ίσως γι’ αυτό να μην με έχεις δει ποτέ να κάθομαι στον πάγκο.

Διότι ακόμη και όταν ήμουν ικανοποιημένος από την ποιότητα της δουλειάς που είχαμε κάνει, πάντοτε ήξερα ότι υπάρχει η πιθανότητα ο αντίπαλος να έχει περισσότερη ποιότητα στο τερέν και αυτή να κάνει τη διαφορά και να νικήσει το σχέδιο και τη δουλειά μας”.