Άκουσα με προσοχή τις δηλώσεις του Πετεβίνου στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τολμώ να πω με ανησύχησε η στάση του όταν ρωτήθηκε για το -4. Συμφωνώ με τον Ε.Τ πως υπάρχει πολύς δρόμος και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό αλλά η συνέχεια του επιχειρήματος μου δημιούργησε τις ανησυχίες. Θυμήθηκε το παρελθόν που ανατρέψαμε τα βαθμολογικά δεδομένα και κατακτήσαμε τον τίτλο.

Εκεί στην εταιρία δεν κατάλαβαν δυο πράγματα που φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνουμε το come back και εξηγώ.

Ο Καραπατάκης την έπαθε δυο φορές και έμεινε χάσκοντας. Φέτος δεν θα αφήσει την κατάσταση έτσι και το διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου καθίσει. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάρει το πρωτάθλημα με κάθε κόστος. Τα 2 εκατομμύρια που θα του δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάνε στην τσέπη του αλλά κάποια από αυτά θα τα βγάλει για να κάνει το κομμάτι του.

Το άλλο που ξεχνούν στην εταιρία είναι το πιο δυνατό χαρτί του Καραπατάκη και του κάθε Καραπατάκη για να μας γκρεμίσουν από την κορυφή. Ο ορκισμένος αντί ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ Κώστας Καπιτανής και οι αυλικοί του κάνουν επίδειξη δύναμης σε όσους δεν το κατάλαβαν και θα κάνουν χειρότερα στη συνέχεια.

Το συμπέρασμα είναι πως κανένας μα κανένας δεν θέλει το ΑΠΟΕΛ να μείνει στην κορυφή και θα κάνουν όλοι τα πάντα να μας ρίξουν. Εμείς και φέτος θα στηριχτούμε στις δυνάμεις της ομάδας και στην ενίσχυση που θα έρθει τον Χειμώνα για να τους χαλάσουμε τα σχέδια.