Ντέρμπι πέρασε, ντέρμπι ήρθε, ξαναπέρασε και να που έρχεται ξανά. Τώρα δεν είναι όποιο και όποιο το παιχνίδι που ακολουθεί αλλά η «αιώνια μάχη» του Κυπριακού ποδοσφαίρου από την οποία το ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να βγει νικητής.

Στην προσπάθεια λοιπόν αυτή ο Τόμας Κρίστιανσεν πιθανόν να προχωρήσει δεν αλλαγές τόσο στα πρόσωπα αλλά και στον σχηματισμό, με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο αγαπημένο του σύστημα με επιτελικό μέσο να είναι ιδιαίτερα εμφανές. Μπορεί ο ίδιος να συμφώνησε ότι το σχήμα με δύο επιθετικούς να βγαίνει στην ομάδα και να παρουσιάστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να παίξει και με αυτό τον τρόπο όμως η ετοιμότητα των Μπερτόλιο και Ορλάντι τον κάνει να σκέφτεται αλλαγές. Τόσο ο Αργεντινός, όσο και οι Ισπανός ήταν πολύ καλοί με την επιστροφή τους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και αυτό τους επιτρέπει να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Είναι και η περίπτωση του Μπρεσάν τον οποίο θεωρούμε έκπληξη για την 11αδα. Ο Αλεξάνδρου φαίνεται ότι παραμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Λάγο έχει υγρό στο γόνατο και είναι δύσκολο να προλάβει, ενώ πιθανόν πέραν από τον άξονα της μεσαίας γραμμής να δούμε και άλλες αλλαγές.

Πηγή:Balla.com.cy