Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών, το τμήμα Δρομέων επέστρεψε την προηγούμενη Κυριακή στις μικρότερες αποστάσεις σε Κύπρο και εξωτερικό

Ημιμαραθώνιος Αφροδίτη 2016

Διεξήχθη την Κυριακή για ακόμη μια χρονιά ο ετήσιος αγώνας «Ημιμαραθώνιος Αφροδίτη» με 600 και πλέον δρομείς να λαμβάνουν μέρος στην συμβολική διαδρομή της Πάφου.

Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από τους Παλαντζή Πόλυ, Λαμπρινό Νέαρχο, Γεωργιάδη Πάνο και Μαραγκό Λεωνίδα.

Ο Παλαντζής ξεπέρασε τον εαυτό του και πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 1:29:54. Ο Λαμπρινός για πρώτη φορά και έπειτα από μεγάλη προσπάθεια τερμάτισε στον πρώτο του Ημιμαραθώνιο και βάζει πλώρη για τον επόμενο μεγάλο στόχο, τον τερματισμό σε Μαραθώνιο.

Ο ασταμάτητος Γεωργιάδης συνέχισε εκεί που έμεινε πριν δύο εβδομάδες στην Αθήνα και ο Μαραγκός μετά την επιτυχία στο Βερολίνο επανήλθε δυναμικά στους εγχώριους αγώνες.

34ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Ο ακούραστος δρομέας του ΑΠΟΕΛ που ζει μόνιμα στην Αθήνα Ρούσσος Μιχάλης, μετά την σπουδαία επίδοση του στο Άμστερνταμ, συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ, η οποία θεωρείτε μία πολύ γρήγορη διαδρομή. Παρά την κούραση, ο γαλαζοκίτρινος δρομέας τερμάτισε με τον αξιοσημείωτο χρόνο 42:34. Το πρόγραμμα του Μιχάλη προβλέπει ξεκούραση για λίγες ημέρες και ακολούθως προετοιμασία για τον επόμενο Μαραθώνιο, τον 9ο στη σειρά!

Επόμενος αγώνας
Επόμενος αγώνας του τμήματος είναι ο «Run with us for the prevention of cancer» το Σάββατο 03/12/16 στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας, στην απόσταση των 5χλμ και 10 χλμ.

Την ίδια ημέρα στην Καλλέπεια της Πάφου το τμήμα Δρομέων θα συμμετάσχει στην απόσταση των 5χλμ προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του δρομέα Περικλή Δημητρίου και του γυμναστή Πολύβιου Νεοφύτου.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.