Εγκαινιάζεται απόψε το ανακαινισμένο κεντρικό οικήμα του Παν.Συ.Φι όπως υπενθυμίζει η σελίδα οργανωμένω οπαδών μας στο Facebook.

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ διοργανώνει τα εγκαίνια ανακαινισμένου του Κεντρικού του οικήματος το οποίο στεγάζεται στο χώρο του σωματείου την Δευτέρα στις 7.11 και ώρα 21:00. Στα εγκαίνια θα δώσουν τον παρόν τους ποδοσφαιριστές και αθλητές της ομάδας μας.

Επίσης από σήμερα θα κυκλοφορούν λαχνοί στην τιμή των €3 για οικονομικής ενίσχυση του συνδέσμου με δώρο ταξιδιωτικό πακέτο για 2 άτομα στην Αθήνα και άλλα πλούσια και συλλεκτικά δώρα. Λαχνοί θα πωλούνται και έξω από το γήπεδο στον αγώνα της Πέμπτης και της Κυριακής. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα στα εγκαίνια.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ένα εορταστικό γλέντι για τα 90 χρόνια ζωής του ένδοξου σωματείου μας με φαγοπότι και με αποκορύφωμα την αλλαγή της ημέρας.

Προσκαλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στα εγκαίνια του συνδέσμου μας και παράλληλα στους εορτασμούς των 90 χρόνων που διοργανώνουμε. Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στον κόσμο του και αυτός πρέπει πρώτα πρώτα να γιορτάσει.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ»